Vinde o proprietate

O vânzare imobiliară reușită presupune o îmbinare cu succes a mai multor factori cheie, de la preț, prezentare, plan de marketing, până la negociere și vânzări. 

Oferim suport complet adaptat nevoilor tale, caracteristicilor proprietății și realităților pieței. Ținem cont de dorințele tale, dar nu omitem nici etica de business. Rolul unui consultant Keller Williams este de a înțelege nevoia ta și de a face toate demersurile pentru a finaliza tranzacția în cele mai bune condiții posibile pentru tine.

Procedura tipică pentru o tranzacție începe cu înțelegerea în detaliu a situației. Fie că este vorba de apartamente, case sau vile, terenuri rezidențiale, comerciale sau industriale, avem expertiza necesară finalizării oricărei tranzacții.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Iar noi vom prelua totul.

Atunci când vrei să vinzi o proprietate asigură-te ca ai lângă tine un aliat puternic, care este 100 % de partea ta.

Serviciile Keller Wiliams Brașov pentru reprezentarea la vânzare

Planul nostru în 10 pași pentru o tranzacție imobiliară reușită

1. Analiză cerințe și nevoi

Orice colaborare sănătoasă începe prin a pune întrebările potrivite și a asculta. Ne dorim să înțelegem în cel mai mic detaliu a cerințelor și nevoile clienților noștri. Care sunt așteptările, care sunt condițiile și criteriile de vânzare.

6. Listare & Promovare

Anunțăm proprietatea la vânzare și acoperim 100 % din piață. O promovăm cu opțiuni premium pe toate canalele și invităm profesioniștii imobiliari la colaborare, astfel încăt să devină în scurt timp foarte cunoscută

2. Evaluare proprietate

Efectuăm o analiză de piață în urma căruia estimăm care este prețul optim de vânzare al proprietății. Acest pas este unul critic, putând influența decisiv succesul unei tranzacții imobiliare.

7. Vizite la proprietate

Organizăm vizite la proprietate, evenimente de tip Open House și prezentăm toate detaliile și informațiile despre proprietate. Întocmim o listă cu clienții potențiali și ne asigurăm că aceștia primesc toate informațiile necesare.

3. Analiză juridică

Ne asigurăm că proprietatea este pregătită din punct de vedere juridic pentru vânzare și nu există probleme care să împiedice sau să întârzie vânzarea. Pregătim orice documente necesare în acest sens.

8. Ofertare și negociere

Odată ce am identificat un cumpărător potențial, încurajăm o ofertă scrisă care conține condițiile de cumpărare. Suntem 100% de partea ta pe tot parcursul acestui proces argumentând în favoarea ta.

4. Pregătire proprietate

Prima impresie este importantă, astfel că ne asigurăm că proprietatea este pregătită să primească vizitatori. Facem recomandările necesare astfel încât să punem în valoare toate atuurile proprietății

9. Pregătire contracte

Pregătim semnarea contractelor necesare, de la depozit de bună credință, antecontracte, contracte de vanzare-cumpărare, etc. Strângem toate documentele necesare și manageriem tot fluxul semnarii actelor.

5. Setare plan de Marketing

Orice colaborare sănătoasă începe prin a pune întrebările potrivite și a asculta. Ne dorim să înțelegem în cel mai mic detaliu a cerințelor și nevoile clienților noștri. Care sunt așteptările, care sunt condițiile și criteriile de vânzare.

10. Finalizare tranzacție

Odată contractul de vănzare-cumpărare semnat, te asistăm în continuare la încheierea tranzacției plecând de la încasarea prețului, până la predarea imobilului, schimbarea contractelor de utilități, etc.

Lasă-ne căteva informații despre proprietatea pe care vrei să o vinzi

Informatii personale

Informatii despre proprietate