Cariera ta in imobiliare

Cariere imobiliare

Câștigă până la 90% din comisionul generat alături de Keller Williams

Vino alături de cea mai mare companie imobiliară din lume, cu peste 200.000 de agenți afiliați la nivel mondial și începe să-ți construiești o afacere de succes în imobiliare.

 

Keller Williams este compania imobiliară ce pune accent pe creșterea și dezvoltarea agenților săi pentru că succesul acestora înseamnă succesul companiei. 

 

Misiunea Keller Williams

Să construim CARIERE ce merită avute, AFACERI ce merită deținute, VIEȚI ce merită trăite, EXPERIENȚE ce merită a fi oferite și MOȘTENIRI ce merită lăsate.

 

Căutăm constant persoane care au voința să aducă un alt tonus pe o piață dominată de improvizație. Și profesioniști care doresc să treacă la „the next level” în imobiliare.

 

Propunem un mediu de business flexibil, dar riguros. Multe zâmbete, dar și ambiții. Câștiguri frumoase, dar și responsabilitate.

 

Dacă îți place să stai de vorbă cu oamenii și să îi ajuți, vrei să fi propriul șef și ai un mindset antreprenorial, ești interesat de creștere continuă, dezvoltare personală și profesională, atunci te invităm la o discuție cu noi pentru a-ți arăta cum te pot ajuta sistemele și modele Keller Williams.

 

Programează o consultare cu noi și hai să explorăm împreună cum poți avea o afacere de succes în imobiliare.