Despre KW Brasov

DESPRE NOI

Keller Williams este cea mai mare companie imobiliară din lume, având în prezent peste 1050 de birouri la nivel mondial, cu peste 200.000 de agenți. Este cunoscută totodată ca fiind și cea mai inovativă companie, investind constant în tehnologie, și totodată compania nr. 1 în ceea ce privește programele de training oferite.

Viziunea biroului Keller Williams Brașov este să fie opțiunea numărul 1 pentru toți clienții care își doresc servicii imobiliare de calitate.

Suntem o echipă de oameni pasionați de imobiliare, facem această meserie cu plăcere și ne bucurăm de fiecare dată când clienții noștrii își ating obiectivele.

Sistemul de credințe Keller Williams stă la baza modului în care ne desfășurăm activitatea și guvernează toate relațiile cu agenții, partenerii și clienții noștri.

Keller Williams este o companie de tehnologie care oferă platforma imobiliară preferată de agenții imobiliari și de clienții acestora. Keller Williams gândește ca un Top Producer, acționează ca un trainer-consultant și își concentrează toate activitățile pe servicii de top, productivitate și profitabilitate.

SISTEMUL DE CREDINȚE KW

WIN-WIN: sau nu facem afaceri

INTEGRITATE: fă întotdeauna ce este corect

CLIENȚII: întotdeauna pe primul loc

ANGAJAMENT: în toate lucrurile

COMUNICARE: caută întotdeauna să înțelegi

CREATIVITATE: idei înaintea rezultatelor

LUCRUL ÎN ECHIPĂ: împreună reușim

ÎNCREDEREA: începe prin sinceritate

CAPITAL: oportunități pentru toți

SUCCESUL: se atinge în echipă

Suntem pregătiți să îți răspundem la orice întrebare imobiliară!

Intră în legătură cu noi