Vanzare 4 parcele teren de cate 592 mp in Sacele langa Lidl

Sacele
250.000€
  • ID:P7243
  • S. teren:2368.00 mp
  • Nr. fronturi:2
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+1+M
Terenul de 2398 mp este situat în apropierea magazinului Lidl din Săcele și este împărțit în patru parcele de câte 592 mp fiecare. Aceste parcele sunt disponibile pentru vânzare doua cate doua ,ori prima si ultima ori cele doua din mijloc.

Terenul beneficiază de o locație excelentă, fiind în vecinătatea unui magazin Lidl, ceea ce îl face ideal pentru diverse destinații comerciale sau rezidențiale.

Descrierea terenului ar putea fi astfel:

Terenul are o suprafață totală de 2398 mp și este împărțit în patru parcele de câte 592 mp fiecare. Este situat într-o zonă foarte accesibilă, în imediata apropiere a magazinului Lidl din Săcele, beneficiind de acces ușor la infrastructura urbană și la principalele artere de transport.

Fiecare parcelă este potrivită pentru construirea unei case sau a unui spațiu comercial, iar avantajul subdiviziunii în patru parcele este că oferă flexibilitate pentru potențialii cumpărători în ceea ce privește utilizarea și dezvoltarea terenului.

Datorită localizării sale strategice, terenul prezintă un mare potențial pentru investiții imobiliare sau pentru dezvoltarea unor afaceri comerciale. De asemenea, există posibilitatea schimbării destinației terenului prin modificarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), ceea ce oferă oportunități suplimentare pentru diversificarea utilizării acestuia.

Este important de menționat că terenul este liber de sarcini și are toate actele în regulă, ceea ce facilitează procesul de achiziție și de dezvoltare ulterioară.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Fibra optica
Laurentiu Toma Vahnovan
0726329090
Esti interesat de aceasta proprietate ?