Cel mai mic pret din zonă! Teren intravilan în zona Belvedere

Brasov, Drumul Poienii
85.000€
  • ID:P7178
  • S. teren:1058.00 mp
  • Front stradal:16.10 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
Compania imobiliară Keller Williams Brașov, prin intermediul consultantului imobiliar Cătălin Ivan, vă propune spre spre achiziție un teren cu potențial imens!

Acest teren reprezintă o oportunitate valoroasă pentru dezvoltare. Amplasat pe strada Calea Poienii, cu o întindere de 1058mp, acest teren oferă nu doar spațiu suficient pentru proiectele dvs., dar și posibilitatea unei extinderi ulterioare, pentru a vă îndeplini visurile în totalitate. În plus, există posibilitatea de extindere a terenului până la dimensiune de 8800 mp.

Conform Planului Urbanistic General (PUG), acest teren este adaptabil pentru diverse utilizări, inclusiv:
- **Casa de Vacanță Individuală:** Creați-vă propria oază de relaxare și bucurați-vă de intimitatea oferită de acest spațiu minunat.
- **Baze de Agrement:** Transformați terenul într-un loc deschis pentru activități recreative și sportive.
- **Parcuri de Distracție:** Exploatați potențialul pentru a crea atracții captivante și locuri de joacă pentru toate vârstele.
- **Poli de Agrement:** Dezvoltați facilități care să ofere momente de relaxare și distracție comunității locale și vizitatorilor.

Situat în apropierea prestigioasei zone Seasons Residence și în vecinătatea primei parcări Belvedere, terenul beneficiază de acces facil la servicii, infrastructură și facilități urbane. Cu zona în continuă dezvoltare și cererea crescută pentru locuințe și facilități recreative, acest teren reprezintă o alegere inteligentă pentru investiții pe termen lung.

Datorită destinațiilor variate permise de PUG, aveți oportunitatea de a da viață proiectelor și viziunilor unice.

La acestă achiziție, beneficiati de 0% comision din partea cumpărătorului.

Pentru mai multe informații și pentru a afla mai multe detalii despre acest teren, vă invităm să contactați consultantul nostru imobiliar, Cătălin Ivan, care vă va oferi toate informațiile necesare și vă va ghida în procesul de achiziție a acestui teren.
Citeste mai mult
Utilitati in zona
Catalin Ivan
0726899668
Esti interesat de aceasta proprietate ?