Vanzare teren 5337 mp Bartolomeu zona CATTIA

Brasov, Bartolomeu
426.960€
  • ID:P7244
  • S. teren:5337.00 mp
  • Front stradal:51.45 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan

Desfășurat într-un mediu urban în plină expansiune, acest teren intravilan reprezintă o oportunitate de investiție deosebită în Brașov, zona Bartolomeu, în imediata vecinătate a CATTIA. Cu o suprafață generoasă de 5337 metri pătrați, terenul este potrivit pentru construcții rezidențiale sau comerciale, oferind un potențial imens pentru dezvoltare.

Caracterizat de o poziționare strategică, terenul beneficiază de acces facil la infrastructura urbană și de conexiuni rutiere importante, facilitând astfel accesul atât pentru viitorii locuitori cât și pentru clienții spațiilor comerciale care ar putea fi dezvoltate.

Acest teren oferă un cadru propice pentru dezvoltarea unor proiecte imobiliare inovatoare, precum blocuri rezidențiale sau spații comerciale multifuncționale, adaptate nevoilor și cerințelor pieței locale într-o zonă în plină dezvoltare.

Cu toate acestea, consultarea reglementărilor locale de urbanism și a legislației specifice este esențială pentru a se asigura că orice planuri de dezvoltare sunt în conformitate cu cerințele legale.

Această oportunitate reprezintă un pas semnificativ către crearea unui proiect de succes într-o zonă în creștere din Brașov, oferind potențialul pentru profitabilitate pe termen lung și contribuind la dezvoltarea continuă a comunității locale.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizită la teren, vă rugăm să ne contactați. Acest teren reprezintă nu doar o investiție, ci și o șansă de a fi parte dintr-o evoluție urbană dinamică și plină de perspective.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Laurentiu Toma Vahnovan
0726329090
Esti interesat de aceasta proprietate ?