Rezultatele cautarii tale

Consultant imobiliar

Postat de Alex Vacaru in data de 13 februarie 2020
| Jobs
| 0

Keller Williams este cea mai mare companie imobiliara din lume, având în prezent peste 1030 de birouri la nivel mondial, cu peste 190.000 de agenti. Este cunoscută totodată ca fiind și cea mai inovativă companie, investind constant în tehnologie, și totodată compania nr. 1 în ceea ce privește programele de training oferite.

La fel ca orice birou, Keller Williams Brasov este locul ideal pentru profesioniștii din domeniu, unde aceștia beneficiază suportul, know-how-ul și instrumentele necesare dezvoltării unei afaceri de succes. Keller Williams este o companie construită de agenți imobiliari pentru agenți imobiliari.

Misiunea noastră este să construim CARIERE ce merită avute, AFACERI ce merita deținute, VIEȚI ce merită trăite, EXPERIENȚE ce merită împărtășite și MOȘTENIRI ce merită transmise mai departe.

Ne dorim alaturi de noi parteneri de afaceri, persoane dinamice care au voința să aducă un alt tonus pe o piață dominată de improvizație si profesioniști care își doresc mai mult de la cariera lor în imobiliare.

Îți propunem un mediu de business flexibil si riguros. Multe zâmbete și ambiții. Câștiguri frumoase și responsabilitate.
Îți oferim oportunitatea de a îți creea o carieră de succes în imobiliare, de a crește și a îți dezvolta propriul business, de a deveni cea mai bună versiune a ta.

Fie că ești la început de drum în imobiliare sau vrei să îți duci business-ul la următorul nivel, te așteptăm în echipa noastră!